www.ScubaDiving.hu

Fotók a nagy kék óceánokból
Bali - az Istenek szigete
Barátok Közt
csak úgy
Ketyerék
Amit tudni akartál, de sosem merted megkérdezni...
CP950, 990
Emlékek a múltból
ADRENALIN!!!!!!!
Hideg vízben is van élet!
hihi
Hírek Baliról!
De csak ha dícsérsz! :-))

 

A következő mese »

Az ismeretlen óceán

A testünk nagy része víz. A földünk 2/3-át víz borítja. Az óceánok meghatározzák országok életét, és mi mégis a csillagok felé tekintgetünk, és nem akarjuk tudni mit is rejt a mély.

 

A XX. század megadta a lehetőséget, hogy egy kicsit belepillantsunk ebbe az ismeretlen világba, megismerjük egy kicsit, és megpróbáljunk harmóniában élni vele. De mintha nem menne ez olyan könnyen...

Cousteau megalkotta a légzőautomatát és csapatával elkezdte felderíteni az ismeretlent. De csak a felszín az mit sikerült érinteni. A mélyben még ott vannak sokan, és nem biztos hogy boldogabbak lesznek ha tudunk majd róluk. De sokan a közvetlenül a felszín alatti világot sem ismerik. Még nekem is sok évtized kell ahhoz hogy elmondhassam - már tudok valamit...

Talán az érdektelenség és a félelem is közrejátszik abban, hogy nem ismerjük ezt a világot. Bárki akinek említem hogy búvárkodom, megkérdezi: És a cápák?

Mert félünk az ismeretlentől...

A következő oldalakon mesélek egy pár lényről. Olyanokról amikről vagy hallottál már, vagy éppen teljesen új. Amikről nem is tudtad hogy létezik. DE: nem próbálok teljes képet adni. Nem vagyok sem képzett sem eléggé ügyes ehhez.

Csak mesélek, és képeket adok közre. Ha tetszik, akkor olvass tovább. Ha annyit elértem, hogy rájössz, van egy másik világ ott lenn ami inkább izgalmas és szép mint félelmetes, akkor a célomat elértem.

Jöjjenek hát a képek és a történetek!

A következő mese »

 

<<--- Vissza a tartalomhoz

{ }