www.ScubaDiving.hu

Fotók a nagy kék óceánokból
Bali - az Istenek szigete
Barátok Közt
csak úgy
Ketyerék
Amit tudni akartál, de sosem merted megkérdezni...
CP950, 990
Emlékek a múltból
ADRENALIN!!!!!!!
Hideg vízben is van élet!
hihi
Hírek Baliról!
De csak ha dícsérsz! :-))

Szilveszter Balin !

Két éve tervezem, hogy a év fordulóját a víz alatt töltöm. Kétszer nem sikerült, de most igen!

De ne vágjunk a dolgok elébe!

Szilveszteri buli 30 fokos hőségben, ez egy érdekes mutatvány. Eljött az este, az asztalra felkerült minden finomság ami szemnek és szájnak ingere!

Csak szegény röfinek nem volt jó napja! :-)

A készülödésben majdnem elkéstünk! Igazából éjfél előtt egy pár perccel még kinn szereltük a cuccot...

Ilyen volt előtte:

És utána:

Fotóztam is a víz alatt, majd képek jönnek!

Négyen voltunk erősek ahhoz hogy ne igyunk éjfél előtt.

A vízbe menetel kicsit nehézkes volt, mert a lámpa és a fényképezőgép mellett a pezsgő is az én felelősségem volt. Szépen elhelyeztem a jacket alatt, de amikor a merülésre került a sor, a palack huss, és lekoppant a tenger alján. Puff. Még 5 perc..

De sikerül visszaszerezni, és jöhetett az éjfél! Aki még nem próbálta, annak mondom: a pezsgőt nem egyszerű víz alatt inni! :-)

De megoldottuk.

A tenger is érezte a pillanat fennköltségét, és megajándékozott minket egy-két apró kis örömmel. Egy kis feketepöttyös cápa került az utunkba, majd egy gyönyörű pufferhal. 40 perccel később egy új évre bukkantunk fel a víz alól! A csapat türelmetlenül várta a társaságot a parton, és - becsületükre legyen mondva - az esőt sem bánták. (Bali ezzel köszöntötte az új évet)

Az áramszolgáltató is érezte hogy nem kéne kimaradni, és egyszerű gondolattól vezérelve éjfélkor kikapcsolták az áramot! Vicces fiúk....

Az est fénypontja volt egy szép Bali szokás. A srácok a bulin használt gyertyákat szépen a vízre helyezték, és azok eltávolodva a parttól töndököltek a távolban. Mivel az áramlat pontosan éjfélkot fordult, ezért egy óra múlva visszaúsztak a bázis elé - mindannyiunk nagy örömére.

A helyeik szerint 2002 szerencsés év. Mert szimmetrikus a számok elhelyezkedése. Ezek szerint az én életemben ez a második ilyen év 1991 után. És az utolsó is, hiszen legközelebb 2112-ben lesz ilyen...

Legyen olyan ez az év amilyet kívántál magadnak!

Bali, 2002 Január 01.

<< vissza