www.ScubaDiving.hu

Fotók a nagy kék óceánokból
Bali - az Istenek szigete
Barátok Közt
csak úgy
Ketyerék
Amit tudni akartál, de sosem merted megkérdezni...
CP950, 990
Emlékek a múltból
ADRENALIN!!!!!!!
Hideg vízben is van élet!
hihi
Hírek Baliról!
De csak ha dícsérsz! :-))

Cégbíróság vs mobiltelefoncég

Ma ügyintéztem. Érdekes volt.

Cégbíróságnál jártam Gyulán. Felkészültem lelkileg a sorbaállásra, a pökhendi ügyintézésre, mindenre. Időben ott voltam, és bementem.

Ja, rólam tudni kell, hogy attól is hidegrázást kapok ha a postán sorba kell állnom. Nem bírom a tökölést, nem viselem a buta embereket, főleg ha hatalommal megáldott hivatalnokokról beszélünk. Negatív tapasztalatom már volt elég, szóval okom is van a félelemre.

A Cégbíróságon egy ablak árválkodott. 30mp alatt sorra kerültem, és az ügyintéző kedvesen segített, megválaszolta a kérdéseimet, összerakta helyettem a papírokat, szóval teljes gáz. Mi lesz a világgal ha ilyen flottul működnek a dolgok? Nem lesz többé vicc, ha minden műkszik kérem! Tessék elrontani valamit, mert unalmas lesz az élet!

10 perc múlva már hűlt helyem volt, mindent beadtam, megkaptam a szükséges igazolásokat, kész voltam. Teljesen. Mert ilyen nincs is...

Utána Békéscsabán járván, gondoltam bemegyek egy boltba, hogy vegyek a telefonomhoz egy "hands free" settet. Haha.

Vodafone szalon: volt, de most nincs.

Westel: számot téptem. Leültem. Időm volt kielemezni a látottakat, mert pontosan 35 percig vártam hogy egy nyomorult madzagot vehessek magamnak. A számok a kijelzőn szépen váltakoztak. 221, 970, 672, 541. Egy egyszerű, MENSA tagnak is komoly feladatot jelentene, hogy kitalálja, milyen logikát követnek a számok. De ugye egy ilyen szalonba nem a tudósklub jár, hanem magamfajta egyszerű emberek, akik vennének valamit. Még ha oly apró dolog is mint egy "James Bond" szett.

De hogy ezért miért kell várni 35 percet?

Sorra kerültem, majd a papírmunka jött. Itt írja alá (2 példány bevételi pénztárbizonylat), két példány számla, újabb aláírás, sokezer billentyű lenyomása a számítógépen, majd megkaptam a cuccost. (aki látta a filmet, annak: Meet the parents, reptéri jelenet)

Végeredmény: Cégbíróság nyert, Westel 25 perccel alul maradt. Pedig az utóbbi kis hazánk egyik legkomolyabb vállalkozása, piac- és profitorientált...

Ide kívánkozik egy eset, amivel lehet hogy elárulom hogy milyen kőbunkó vagyok... :-(

Letöltöttem egy klassz csengőhangot a Club Nokia oldaláról. Westeles barátom is szerette volna, de csak a Pannon szolgáltat ilyet, a Westel nem támogatja a Nokia felhasználóit ezeken az oldalakon. Na mindegy, reklámozzák, a 777.hu oldalon csak meglesz!

Meg is volt (szarabb ugyan, de ott volt), és letöltenénk. Kell egy SMS, de hová kell küldeni? Keressük, de nincs sehol. Ügyfélszolgálat felhív. Buta vidéki gyerek vagyok, hiszen a 777-es számra kell küldeni. De nem mindenki olyan okos, miért nem írják oda az oldalra, gondolva az ilyen kőbunkó palikra is mint én vagyok? Jajj....

Na mindegy. Kicsiny országunk, kicsiny bajai. Ígérem nem panaszkodom tovább, hiszen sokan megirigyelnék ha ilyen gondokkal kéne küzdeniük...


Mosolyogni is lehet a bosszankodás helyett nem? ;-)

Magyarország, 2003 március 24.

<< vissza