www.ScubaDiving.hu

Fotók a nagy kék óceánokból
Bali - az Istenek szigete
Barátok Közt
csak úgy
Ketyerék
Amit tudni akartál, de sosem merted megkérdezni...
CP950, 990
Emlékek a múltból
ADRENALIN!!!!!!!
Hideg vízben is van élet!
hihi
Hírek Baliról!
De csak ha dícsérsz! :-))

Levél egy kedves olvasótól:

Az újpest és angyalföld határán, a Váci úton lévo Shell-ben (új TESCO-val szemben) rendszeresen megpróbálnak átvágni. Annyi eszük sincs, hogy az igencsak raplizos arcomat megjegyezzék.

Az 1000 Ft-al kevesebb visszaadás bevett trükk, de nem jön be, ha figyelsz.

50 Ft-ig pofátlanul kerekítenek felfelé, ha újságot is vásárolsz az tuti nincs rajta a blokkon, de veled kifizettetik. (Csak azt nem értem, ha egy ötvenes nem pénz, akkor miért nem lefelé kerekítenek, az én javamra.)

A legáltalánosabb átvágásuk, hogy kiírják, VISA kártyát nem fogadnak el. Ezt egyre több cég (TESCO, MEDIAMARK) is eljátsza, soha ne dolj be! Tudni kell, hogy több dolog miatt is elofordulha ez:

a cégek ilyenkor tranzakciós díjat fizetnek a banknak, azaz nap többmilliós forgalom mellett már jelentos összeget buknak, ráadásul papíron is megjelenik a forgalom.
Készpénz esetén át lehet vágni a visszajáróval.
Én ilyenkor egy amerikai VISA-s barátnom példáját követve a következot mondom:

„Sebaj, azért legyen szíves megpróbálni!” És lássatok csodát, mindig megy a gép. Na ilyenkor szoktam kérni a panaszkönyvet...

Visszatérve a Shell-re, amit tenned kell: felhívni a 43-63-355 számon központban Esze Juditot, és elmondani, hogy mikor mi történt. Nagyon fontos: kérj írásban választ!

Amúgy a Shell központilag nagyon figyel a jó hírére, de sajnos a kutaknál már ez a szemlélet nem jelenik meg.

Magyarország, 2004 január 11.